14:50
Як відправити повідомлення про порушення авторських прав - Medergrup
Найпростіший спосіб повідомити про те, що ваші авторські права порушені, - заповнити форму.

Щоб заявка на видалення відео була прийнята, в неї потрібно включити всю інформацію, яка згадується нижче. Без неї ми не зможемо прийняти рішення по вашому запиту.

1. Ваша контактна інформація.

Нам або користувачеві, завантажив спірне відео, може знадобитися зв'язатися з вами. Тому не забудьте вказати свої контактні дані - електронну пошту, домашня адреса або номер телефону.

2. Опис роботи, права на яку були порушені.

У скарзі потрібно чітко і повно описати, про яких матеріалах, захищених авторським правом, йдеться. Якщо порушені ваші права на безліч робіт, закон дозволяє перерахувати лише основні з них.

3. URL всіх відео, які порушують авторські права.

У скарзі вкажіть точні посилання, інакше ми не зможемо знайти і видалити матеріали, які порушують ваші права.

4. Наведене нижче заяву від вашого імені.

"Я сумлінно вважаю, що використання цих матеріалів зазначеним способом є незаконним або не дозволено правовласником або його представником".

5. Додаткове заяву, наведене нижче.

"Інформація в даному повідомленні є точною, і я під страхом покарання за лжесвідчення заявляю, що я є власником або уповноваженим представником власника виключного права, яке імовірно було порушено".

6. Ваш підпис.

Скарга повинна бути завірена власноручним або електронним підписом правовласника або його повноважного представника. Замість підпису можна вказати повне ім'я.
Переглядів: 527 | Додав: Kontent_MENEGER | Теги: Як відправити повідомлення про пору | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar